STALL REVA ÖSTERGÅRD

Om oss

Erica Nilsson är mamman (dvs jag som uppdaterar hemsidan och bloggen) är dressyrgalning, kan tänka mig och hoppa vilket jag gjort mycket med Runda då det är ypperlig gymnastik för hästen och Runda dessutom visat vara väldigt duktig på det. Till min stora glädje efter att ha hoppat 90 EN gång så har Molly tagit över hoppträningen med henne på högre nivå, de har hoppat enstaka hinder på 1.30 och kan gå 1 metersbana när Runda är på rätt humör (envist sto, kommer uppdatera på Rundas sida under våra hästar framöver).

Molly Nilsson, min dotter som är en fenomenal ryttare och helt otrolig hoppryttare. Molly har inga problem och hoppa hinder på 1.40 och gillar även terränghoppning (till mammans stora skräck...).

Stefan, ja vad ska man säga, när vi träffades för ca 10 år sedan hade han katt och hästskräck numera älskar han våra katter och hästarna och har självutnämt sig till dräng..han har provridit men känner att hans plats är just som dräng, men måste ändå säga att han i vissa fall kan titulera sig hästskötare också!

Se under respektive flik för information och bilder om gården, stallet, ridhuset, hagarna.

Gården hittar ni utanför Linghem. Man tar sig dit med bil, tåg eller buss.

Det är ca 3 km från tågstationen till gården och ca 1 km från busshållplats till gården.

Revagänget (saknas Gunnar och Lovisa, medryttare).

Louise/Carisma, Hanna/Russe, Erica/Runda/Corry, Elin/Pärlan, Molly/Yennie

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)