STALL REVA ÖSTERGÅRD

Våra katter heter Canelina, Zaphira och Isolde Hertiginnan af Ulfsax.

Canelina är en dam med sina bestämda rutiner och är född 2003, Hon är helt underbar, gosig och busig men hatar gäster, dock märker hon numer inte så mycket då hon är lite smått döv och inte ser så bra men hon mår bra.

Zaphira är en hittekatt som är född 2016. En urgo katt och en otrolig jägare som håller gården mus och råttfri (mm....). Zaphira är också väldigt social och umgås gärna även i ridhuset, hon följer gärna med matte när matte håller träningar.

Isolde född i maj 2018, en riktig buskatt, vi misstänker att hon har en drös med bokstavskombinationer då det är lite "rörigt" i hennes huvud, men så ljuvlig.

Våra tre getter kom till oss våren 2017 och var då 3 månader gamla.

En bock och två tjejer, Lucifer, Lucifina och Catalina (Mollys busiga get med 15 rävar bakom varje öra). Fantastiska djur, gosiga och sociala och går med på promenader.

De älskar uppmärksamhet och att få springa omkring fritt på gården, de tycker även det är roligt att fräsa omkring i ridhuset och hoppa hinder m m.

De har en gigantisk hage med en massa leksaker, för ryttare är våningssängen optimalt placerad framför paddocken för tittträning, perfekt och träna innan man ska iväg på tävling då getterna far omkring så nyfikna som de är.

Getterna har ju självklart en egen box i stallet där de får bo vid ruskigt väder och när vi har event här.

___________

Lucifer och Lucifina i baget på väg hem till gården mars 2017.